Om met elkaar gezellig te Buurten.

Hoi Buurters,

Welkom bij deze gezellige club!

Hier kan je lekker komen "buurten" en lekker kletsen, puzzelen, lachen, gieren, brullen en huilen met de andere "Buurters".
                                                                                     
W
ij, als team zijn niet aansprakelijk als de "Buurters" hier prettige gestoord worden.  024.gif

a5.gif Ruzie maken doen we hier niet dat vechten jullie maar buiten Het Buurthuis uit, en bij volledige afkoeling zijn jullie gewoon weer welkom b46.gif
 

"We leven allemaal onder dezelfde hemel, maar we hebben niet allemaal dezelfde horizon."
 

 Buurters, een fijne dag met wat jullie allemaal gaan doen vandaag, maar vergeet niet even te "buurten" op zijn tijd!!!

Unravel.

"Mooi"....van Marco Borsato.

songtekst: Hoe val je in slaap? Hoe begint je dag? Open je je ogen met een traan of met een lach? En kijk je om je heen En zie je dan de zon? Of zoek je naar de schaduw achter alles op de grond? Leef je voor geluk? Of sterf je van verdriet? En voelt dat als een keuze, of heb jij die keuze niet? Het maakt niet echt iets uit Of dat de waarheid is of niet Het is hoe jij het ziet Hoeee oee mooi, kan het leven zijn? Het is maar hoe je kijkt Het is maar wat je droomt Hoeee oee mooi, is jouw werkelijkheid? Jij bent net zo rijk Zo rijk als je je voelt Weet je wat je hebt? Is de cirkel rond? Zie je wat er staat, of mis je enkel wat er stond? Krijg je wat je wilt? Of zelfs meer dan dat je vroeg? Ben je tevreden met het minste, of is het minste niet genoeg Raak je verwonderd van de sneeuw? Van het ruisen van de wind? Geniet je van de vogels, van het lachen van een kind? Creeër je je geluk? Want binnen in jezelf, is waar het eindigt en begint Hoeee oee mooi, kan het leven zijn? Het is maar hoe je kijkt Het is maar wat je droomt Hoeee oee mooi, is jouw werkelijkheid? Jij bent net zo rijk Zo rijk als je je voelt (2X) Hoeee oee mooi, kan het leven zijn? Het is maar hoe je kijkt Het is maar wat je droomt Hoeee oee mooi, is jouw werkelijkheid? Jij bent net zo rijk Zo rijk als je je voelt (2X)

Bert en Ernie ernie leest een boek


Lange Frans en Julia - Zij gelooft in mij

Lange Frans & Julia - Zij gelooft in mij. Lange Frans heeft dit nummer voor zijn vrouw geschreven, omat het privé niet goed ging, maar ze gelukkig niet zonder elkaar kunnen en dat nu ook beseffen. Ode aan zijn vrouw!!!

Boek van het leven.


Tot ziens ....

Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: